I N C O M I N G Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Rogue/assa

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Caky
Anonymní

Rogue/assa Empty
PříspěvekPředmět: Rogue/assa   Rogue/assa EmptyMon Feb 09, 2015 1:05 am

1. 23.
2. Samozrejmosť.
3. Nič čo by ma doslova obmedzovalo nie je.
4. Bol by som ochotný byť súčasťou pravidelných raidov veď o to mi práve ide keď hľadám pve guild.
4.b Od guildy mám len jedno očakávanie, a to je to aby mi pomohli zlepšiť moje pve, myslím progres, pretože v pvp mám čo to odohrané ale pve nie je moja silná stránka.
5. In game progres...hm, no tak za ten čas čo hrám cata (približne mesiac až dva) som toho po pravde moc v pve nestihol. Hc dungy som si prešiel všetky to asi každý a z raidov mam jediný progress za sebou a to je BWD 6/6 10N a prvý boss (Morchok) z DS 10N ale to wipol raid pri nejakých cca 20%. Naučiť a taktiky je to najmenej ale som typ človeka ktorý musí raz prežiť ako stokrát o tom počuť Wink
6. https://imgur.com/VBdZCKv

7. Tak na začiatok. U talentoch uprednostňujem assa, prečo? hrával som to na wotlk hrajem to aj na cata. Combat mi pride moc nudné a myslím si že assa je schopná na single target vytočiť viac. Výhoda assa je podľa mňa v raide tá, že pomáha zvýšiť spell dmg na targete. Myslím tým tento talent [Master Poisoner]. Rotácia, no takže prioritne si musím udražať na targete rupture a na sebe slide and dice. Takže začínam Garrote pokračujem slide and dice nasleduje na 5 combo pointov prípadne na 4 rupture (lepšie 5 ako 4 to je tušim každému jasne). Neskôr na ďalších 5 combách už použijem enve a sledujem slide and dice a rupture. Trinkety a spelly na burst používam podľa potreby a to je buď na ten čas ako si to vyžiada situácia v raide alebo to roztočím hneď vo veľkom na začiatku. Reforging tak u toho mi je hneď jasno Hit cap-> Spell hit cap(na to nemôžem zabudnúť kedže som assa)->mastery. Critical neriešim kedže poisony podľa mňa nekritujú podľa toho koľko ma crit postava. Gemy: Červený: 40 agil, Modrý 20agil+20hit, Žltý 20agil+20matery. A Control používam podľa potreby, zvyčajne len sap a blind na trashe. Asi tak všetko z mojej strany. Kľudne sa pýtajte Smile
Návrat nahoru Goto down
Peiraq

Peiraq

Poèet pøíspìvkù : 59

Rogue/assa Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue/assa   Rogue/assa EmptyMon Feb 09, 2015 1:34 am

Mam jedinou vyhradu a to je ze nemas moc zkusenosti s pve.. Na druhou stranu rikas ze se rychle ucis, UI dobry, mas spoustu bindu je videt ze hrajes delsi dobu a mas zajem se aktivne ucastnit raidu to je +

V rogunovi se nevyznam takze si pockame na nazor GuMa ten ho mainuje.

Takze ja jsem zatim PRO na test.

Návrat nahoru Goto down
Avrenn
Admin
Avrenn

Poèet pøíspìvkù : 53

Rogue/assa Empty
PříspěvekPředmět: RE   Rogue/assa EmptyMon Feb 09, 2015 10:19 am

Jak uz zminil peiraq, jediny minus tady vidim PVE progress, co se rogue jako classy tyce, assa je atm nejslabsi spec (deadly poison pri refreshnuti resetuje timer ticku, jinymy slovy pri spravny rotaci ti vicemene skoro netickne) a i tak to byl v podstate nejslabsi spec na aktualni encountery, co se tyce combatu ten potrebuje precizni gear setup a skoro bis aby se mohl merit s ostatnima, ale ve finale ma lepsi vysledky nez assa... co se gearovani tyce, u assa je vse jasny v tom prehled celkem mas, k rotaci bych par vyhrad mel, at uz k zakladnejsim vecem jako napriklad SND na 5ti cp, to je waste, dal si zapomel zminit vanish na refresh Overkill buffu, a jak jsem jeste v zivote nevidel zminit zadneho rogue, nezminil si poolovani energy pro maximizaci instant poison procu z mutilate (extreme malej dps increase ovsem znatelnej) - ale o tom vic ingame

Akorat te budu muset pripravit ze jen s assa samotnym nejspis moc neuspejes, budes muset zarizovat i OS, v takovym DS HC ja osobne respecoval 2x za raid minimalne, nektery encoutenry vyzaduji specificky specy kvuli at uz negativnim bugum nebo celkove taktice , o tom klidne poskytnu vic informaci ingame.

takze za me PRO na test

Abych byl ale fer vuci ostatnim lidem, jak uz sem zminil v ostatnich app ocekavam od lidi ze hraji svoji class na maximum ,ze o ni vi vsechno a ze MAJI ZAJEM vedet vsechno a zlepsovat se.
Lidi ktery tuto snahu nemaji automaticky odmitam
Návrat nahoru Goto down
https://incoming.forumczech.com
Peiraq

Peiraq

Poèet pøíspìvkù : 59

Rogue/assa Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue/assa   Rogue/assa EmptyMon Feb 09, 2015 2:33 pm

Prijat na test.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Rogue/assa Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue/assa   Rogue/assa Empty

Návrat nahoru Goto down

Rogue/assa
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
I N C O M I N G Guild Forum :: Guest Area :: Přihlášky (Aktuálně uzavřené) :: Přijaté-
Přejdi na: