Zdravim,
Moj vekMam 18 rokov.
Máš premium účet ?Ano mam.
Máš Mikrofon / Teamspeak?Ano oboje.
Omezuje tě něco v hraní?Niekedy ked mam viac prace s fotkymi.
Jsi ochotný/chceš se stát součástí pravidelné/stabilní raid grupy která bude raidovat každý týden ve stejný čas (od x do x hod)?Velmi rad. Je to jeden z dvôvodov preco hladam guildu.
Co přesně od guildy očekáváš?Hlavne pohodovy kolektiv, kedze je to MMO a mna to nebavi hrat sameho. Hrat pre zabavu, a nie hlupe hadky.
Gear je u mna na poslednom mieste, ale istu uroven raidu ocakavam.
Jaký je tvůj ingame progress?Hraval som najprv na anthorii, BWD 5/6, BOT 4/4. Potom sme presli s guidlov na molten, neltharion kde mam FL 7/7, DS 7/8.
Taktiky poznam vsade, a raz za cas opakujem.
Screenshot UI, Screenshot Talent Buildu a Screenshot GlyphuUI nieje finalna verzia menim to casom podla toho ako mi to viac sedi.
Glyphy, death's embrace, blood tap, horn of winter
https://i.imgur.com/NdrJ2S9.jpgHlavní bod přihláškyTakze nie som 100% expert na to ako hrat deathknighta v pve, ale rychlo a rad sa naucim a necham si poradit od ludi co maju viac skusenosti s unholy.
Fight zacinam outbreak, (pestilence ak je viac targetov), death and decay, spam scourge strike, potom festering strike na refresh dotiek,
death coil co najcastejsi ako sa da, dark transformation hned ako je mozne.
Horn of winter na cd, blood tap ked treba, tak isto aj empwer rune weapon.
Gargoyle ked treba burst ale hlavne najprv zapnut vsetko na sebe aby mal co najviac statov.
Dark simulacrum ked to ma pri bossovi zmysel.
Army of the death len na bossoch u ktorych to nepokazi hernu mechaniku.
Dps na heroic training dummy self-buffed mam nad 23000
Gemi, cervene strenght, zlte strenght+haste, modre strenght+hit, meta strenght+crit
Reforge, vsetko do hastu, a neviem ako je to na moltene s critom a mastery co sa viac oplati, kedze mam zatial modry gear neviem to moc dobre posudit.
Dufam ze je to dostatocna prihlaska, ak som nieco zabudol rad zodpoviem dodatocne.