Je mi 15
Prémium účet nemám,ani si ho nezajistím,jelikož dávám finance do jiných věcí než molten
Mám mikrofon i Team Speak
V hraní mě poměrně přes týden omezují tréninky a fitko jinak nic
Jsem ochoten raidovat zhruba v neděli,sobotu od 15:00-20:00
Nemám toho moc odraidováno,ale jsem schopen se hodně věcem rychle přiučit a naučit
)Samozřejmě mám odchozené raidu typu FL NM,DSko sem párkrát byl,BHČKO,BWD,ale nikdy jsem neměl pořádnou PVE guildu většinou jsem jezdíval to PVP ve kterém se prožil své a už ho neplánuji tolik hrát
)
Tvůj věk
https://imgur.com/4cxnvQFTak právě přicházíme na nejdůležitější bod
) Jelikož hraji arcane mage nějakou tu chvíli,tak jsem si všiml že na moltnu nejsou žádne Burn nebo Deff fáze... Prostě se zapíná burst poté co mi procnou trinkety(pokud nemám procující trinket,ale mám na aktivaci tak můžu zapnout okamžitě co se mi nabijou 4 arcane stacky
) Doporučuji dávat na třetím stacku pressence of mind
a následně burst),v burstu zahrnuji-trollskou raciálku,klony,trinketu,arcane power,a samozřejmě nesmí chybět mana gem který mi přidá o 10% spell poweru
) Time Warp používám po domluvě s raid leaderem
Tohle je asi tak všechno k rotaci.. Dále bych arcane mage jel především na spell hit cap (17%) to je klasika,poté bych šupal critical a haste rating,mastery bych řekl že není až tak podstatné i když je supr že to dává více dmg když mám méně many ale dle mého názoru vcelku velká zbytečnost..
Následně bych jel gemy red 40int to bych dávál většinou i do blue míst,kde nejsou staty za gem místo lepší jak 20 např.intu
Poté bych jel žluté int haste:))Ještě upozorňuji že jsem po wipu skoro vůbec nehrál začal jsem tak před týdnem ,tak se snažím co nejlépe nagearovat
Byl bych rád kdybych našel uplatnění ve vaší guildě a poznal pár dobrých možná i budoucích přátel
)
Předem děkuji za váš čas při čtení téhle přihlášky